Inför mästerskapet

Nathan Kim är en av coacherna som skall hjälpa simhopparna att göra sitt bästa på EM. Nathans kommentar om det svenska teamet:
"Ett grymt gäng!"
 

Det Svenska seniorlandslaget har laddat upp med träningsläger i Jönköping. Dessförinnan var de i Italien och tävlade på GP och Öppna Italienska mästerskapen. Emma Gullstrands uppladdning var att tävla junior-VM i Kiev. 
Mästerskapssidan fångade tränaren Nathan Kim som haft en intensiv sommar med klubbtävling i Graz, träningsläger i Stanford, USA, nämnt läger med landslaget och nu mästerskapsdebut som coach. 
- Hur känns det?
- Jättebra. Det är superkul att vara här. 
Vidare berättar Nathan om ett läger där man arbetat noggrant med både grunder och tävlingshopp för att förbereda på bästa sätt. Han berömmer starkt hopparnas insats och målmedvetenhet och beskriver tränaruppdraget under såna förhållanden som en ynnest.

Teamet har varit på plats i Edinburgh sen i fredags. Truppen består av fem hoppare: Daniella Nero, Ellen Ek, Emma Gullstrand, Isabelle Svantesson och Vinko Paradzik.
Tränare är som sagt Nathan Kim och den rutinerade Pär Berg. 
Truppen vårdas och plåstras om av fysio Madeleine Öun
Domare är Peter Axtelius. 
Det blågula gänget leds av Sportchef Ulrika Knape-Lindberg. Hon beskriver för Mästerskapssidan ett positivt, glatt lag med bra inställning. Enda bekymret är ett öra som spökar för Emma. 

EM inleds i morgon måndag med Team Event 3m/10m där Ellen och Vinko står för tre hopp vardera. 

Nu kör vi!